Tuinen Midden Brabant

Welkom in de tuinen in Midden Brabant

 

Zaterdag 3 & zondag 4 juli 2021   Zomerweekend

Alle deelnemende tuinen zijn dit weekend geopend.

N.B. Ons Buiten en Tuinen Landgoed Het Witte Kasteel zijn alleen open op zondag 4 juli.

 

Zaterdag 21 en zondag 22 augustus 2021 Nazomerweekend

De tuinen zijn open van 10.00 tot 17.00 uur.

Tuinen Landgoed Het Witte Kasteel zijn open vanaf 11.00 uur.

In alle tuinen worden de maatregelen van het RIVM die genomen zijn ter bestrijding van Covid-19 in acht genomen. Wij verzoeken alle bezoekers aan de tuinen deze maatregelen te respecteren en de aanwijzigingen van de tuineigenaren op te volgen. Zo kan het mogelijk zijn dat u even moet wachten voor u de tuin binnen kunt mocht het te druk worden. 

 N.B. Niet alle tuinen zijn tijdens alle open dagen geopend of hebben soms afwijkende openingstijden. Kijk bij de betreffende tuin voor de juiste informatie

 

In het vroege voorjaar van 2005 ontstond zomaar aan de keukentafel het idee om een tuinenroute op te starten. Vier tuindames zaten die ochtend aan de koffie, allen al lang of iets korter bezig met hun grote hobby, tuinieren. Gedurende de jaren zijn er tuinen afgevallen en er zijn nieuwe tuinen bijgekomen. Maar wat is gebleven is het enthousiasme en het plezier om de tuin met anderen te delen, al is het dan maar voor een paar dagen per jaar.

In totaal 7 bijzondere privétuinen en 1 kwekerij met mooie voorbeeldborders zijn geopend voor iedereen die wil genieten van groen en bloemen. De tuinen liggen in Midden Brabant en u kunt heerlijk fietsen van tuin naar tuin. In de tuinen wordt een vergoeding van € 2,50 gevraagd tijdens de open dagen, maar daar staat een gratis consumptie tegenover. 

Buiten de open dagen kunt u met een groep de meeste tuinen op afspraak bezoeken. Neem daarvoor contact op met de tuineigenaren. 

Welkom!

Copyright © 2018  Tuinen Midden-Brabant (Alle rechten voorbehouden)