Tuinen Midden Brabant

Een heerlijke route langs tuinen in Midden Brabant

Welkom op de website van Tuinen Midden Brabant. Hier vindt u meer informatie over de tuinen die open zijn in het kader van de "Open Tuinenroute Midden Brabant".

I.v.m. de maatregelen ter bestrijding van Covid-19 zullen de geplande open dagen in maart, april en mei komen te vervallen. 

  

In 2020 zullen de tuinen geopend zijn op de volgende dagen. 

 N.B. Niet alle tuinen zijn tijdens alle open dagen geopend of hebben soms afwijkende openingstijden.

Kijk bij de betreffende tuin voor de juiste informatie

Zaterdag 4 en zondag 5 juli 2020 Zomerweekend

Zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2020 Nazomerweekend

De tuinen zijn open van 10.00 tot 17.00 uur.

Tuinen Landgoed Het Witte Kasteel zijn uitsluitend op zondag open vanaf 11.00 uur.

 

In het vroege voorjaar van 2005 ontstond zomaar aan de keukentafel het idee om een tuinenroute op te starten. Vier tuindames zaten die ochtend aan de koffie, allen al lang of iets korter bezig met hun grote hobby, tuinieren. Gedurende de jaren zijn er tuinen afgevallen en er zijn nieuwe tuinen bijgekomen. Maar wat is gebleven is het enthousiasme en het plezier om de tuin met anderen te delen, al is het dan maar voor een paar dagen per jaar.

In totaal 7 bijzondere privétuinen zijn geopend voor iedereen die wil genieten van groen en bloemen. De tuinen liggen in Midden Brabant en u kunt heerlijk fietsen van tuin naar tuin. In de tuinen wordt een vergoeding van € 2,50 gevraagd tijdens de open dagen, maar daar staat een gratis consumptie tegenover. 

Buiten de open dagen kunt u met een groep de tuinen op afspraak bezoeken. Neem daarvoor contact op met de tuineigenaren. 

Welkom!

Copyright © 2018  Tuinen Midden-Brabant (Alle rechten voorbehouden)