Tuinen Midden Brabant

 

2016 06 08 09.25.20

Sinds september 2015 is Het Witte Kasteel in Loon op Zand begonnen aan een nieuwe start. Het kasteel is grondig gerestaureerd en bij het kasteel is op het landgoed door een groep vrijwilligers een sfeervollekruidentuin en een grote moes- en bloementuin aangelegd alsmede een rosarium en hoogstamfruitboomgaard. 

De tuinen zijn iedere zondag gratis te bezoeken tijdens de openingstijden van dagcafe Het Koetshuis, waarbij u tevens kunt genieten van een drankje en een hapje in het dagcafé. Op afspraak kunt u deelnemen aan een rondleiding door het kasteel. U dient zich hiervoor tijdig vooraf aan te melden per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u genieten van een kruidenbelevingswandeling of andere kruiden- en natuuractiviteiten in en rondom de kruidentuin, neemt u dan contact op met Marga Boutkan, coördinator kruidentuin. Zie verder de evenementenagenda op de website van Het Witte Kasteel. 

De Tuinen van Landgoed Het Witte Kasteel

Marga Boutkan, coördinator kruidentuin 
Kasteellaan 
17
5175 BC Loon op Zand

Tel.: 0416-858858

De Tuinen van Landgoed Het Witte Kasteel zijn te bezoeken tijdens de openingstijden van het dagcafe Het Koetshuis op het voorplein van het kasteel, elke zondag van 11.00 tot 17.00 uu

Zondag 13 maart en zondag 10 april 2022 Stinzenplantendagen

Zondag 3 juli 2022 Zomerweekend Open Tuinen Midden Brabant, "Natuurlijk Leven en Genieten" markt op het voorplein van het kasteel

Zondag 28 augustus 2022 Nazomerweekend Open Tuinen Midden Brabant

 

Klik hier voor de website       

E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

collage kruidentuin

 

Routebeschrijving

 

 

Copyright © 2018  Tuinen Midden-Brabant (Alle rechten voorbehouden)